Karel de Boer

Persoonlijk en oplossingsgericht

Db consultancy is in 1988 opgericht door Karel de Boer. Zijn persoonlijke overtuiging heeft hij samengevat in een kernachtig motto: uw loopbaan, uw leven. Voor een strategische loopbaankeuze moet u zelf de verantwoordelijkheid nemen. Db consultancy help u daarbij met een persoonlijke benadering en een oplossingsgericht traject.

Persoonlijke aanpak

Karel de Boer is als trainer, coach en adviseur actief op diverse terreinen, waaronder sales, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Uit zijn vele ontmoetingen met mensen en organisaties weet hij dat loopbaanvraagstukken altijd persoonlijk en uniek zijn. Zijn aanpak is daarop afgestemd. Eerst stelt hij vast wat bij de persoon (coaching) of bij de organisatie (executive search en selectie) past.

Oplossingsgericht traject

Een duidelijk perspectief werkt stimulerend. Als coach maakt Karel de Boer werk van een efficiënt oplossingsgericht traject. Een traject waarop alle activiteiten duidelijk bijdragen aan hét doel: de loopbaankeuze waar u gelukkig van wordt.

“Karel is een topcoach voor leidinggevenden. Hij helpt je bij loopbaanvraagstukken, coacht op je persoonlijkheid en pakt samen met jou praktische zaken aan. Na een grondige analyse van je persoonlijkheid en capaciteiten, je dromen en verwachtingen gaat Karel voor het loopbaanperspectief op lange termijn. Het gaat niet om de volgende job, maar om de carrièrestap.”

Han Dirks

db consultancy: Albertusstraat 32, 5612 AD Vught Bel met db consultancy 073 - 684 02 41 E-mail db consultancyinfo@dbconsult.nl db consultancy Linkedin paginaLinkedIn KvK nr: 16086324 BTW nr: 8095.48.409.B01