Coaching

De coach voor uw strategische loopbaankeuze

U bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maar wat en hoe? Ga in gesprek met een ervaren coach: db consultancy. Wij helpen u om een strategische loopbaanplanning te maken die nieuw perspectief biedt. Een loopbaankeuze die past bij uw persoonlijkheid, levensfase en kwaliteiten.

De coach voor hoogopgeleiden

Db consultancy heeft zich gespecialiseerd in coaching voor hoogopgeleiden: op hbo- en wo-niveau. Wij maken daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk op beslissersniveau.

Coaching rond het keerpunt
  • U bent 45+, succesvol én onrustig. Als u nog iets anders wilt, moet het nu gebeuren.
  • U hebt een goede baan. Maar na al die jaren past die niet meer bij u. U zit zelfs tegen een burn-out aan.
  • U bent al een tijdje werkloos. Het vinden van een baan is lastiger dan u dacht.
  • U hebt een arbeidsconflict met uw werkgever.

Ieder mens komt vroeg of laat op een keerpunt in zijn loopbaan. Vaak hoort dat bij een bepaalde levensfase. U maakt een tussenbalans op en concludeert: het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Een goede coach helpt u om de carrièreswitch op het juiste moment te maken. Wanneer u er helemaal klaar voor bent …

Bereid u voor op dé verandering in uw loopbaan

Wat wilt u echt? Wat zijn uw kwaliteiten? Dat zijn de cruciale vragen. Met heldere antwoorden kunt u onvermoede loopbaankansen ontdekken en benutten. Daarbij staat veel meer op het spel dan alleen een andere job. Db consultancy helpt u om te kiezen voor persoonlijke ontwikkeling met nieuwe vooruitzichten. U gaat kiezen voor uw toekomst!

Coaching: intensief traject

De coach helpt, maar ú gaat het doen: een nieuw perspectief creëren. In wekelijkse sessies – één op één – leert u eerlijk te kijken naar uzelf, uw kwaliteiten en uw valkuilen. De sessies zijn soms confronterend; zelfkennis is niet gemakkelijk. Vanuit een reëel zelfbeeld onderzoekt u vervolgens welke werkterreinen uw hart hebben en reële kansen bieden. Daarnaast werken wij aan uw persoonlijke effectiviteit, bijvoorbeeld door te oefenen met sociale en communicatieve vaardigheden als presentatie- en gesprekstechnieken. Zodra u er klaar voor bent, gaat u stappen zetten. Samen met db consultancy bouwt u een netwerk op in uw interessegebied. Met de netwerkgesprekken die u voert, zet u deuren voor uzelf open.

Naar resultaat met uw coach

Jobcoach, loopbaancoach of trainer: db consultancy is het allemaal. Toch dekken deze vlaggen de lading niet helemaal. Wij gaan altijd voor het persoonlijke resultaat: uw loopbaanontwikkeling en toekomstperspectief. Dat gaat verder dan een nieuwe baan. De eerste baankans die zich na het coachingstraject voordoet, is waarschijnlijk nog niet de droombaan voor u. Maar één ding is zeker: na een coachingstraject (gemiddeld negen maanden) komt de juiste baan op uw pad. Db consultancy heeft een slaagpercentage van bijna 100%!

Coaching voor particulieren

Db consultancy werkt veel in opdracht van particulieren. Aan een coachingstraject gaat een gratis intakegesprek vooraf. Als er wederzijds een klik is, dan starten we het coachingstraject op. Voor het traject wordt een fee in rekening gebracht, die veelal fiscaal aftrekbaar is.

Coaching voor werkgevers

Db consultancy werkt ook in opdracht van bedrijven. Vaak richt de coaching zich dan op wat gewoonlijk outplacement wordt genoemd. Wij vinden deze term echter te beperkt. We spreken liever van een strategische loopbaankeuze voor toekomstperspectief buiten het bedrijf.

Coaching on the job, gericht op ontwikkeling binnen het bedrijf, is eveneens mogelijk. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan het gaan om groepscoaching of individuele coaching.

“Vanaf de start sprak jouw motiverende aanpak mij aan. De verschillende fases in het traject hebben mij duidelijk gemaakt dat er voor de volgende stap in mijn carrière meerdere mogelijkheden waren.
Uiteindelijk koos ik voor een wending in mijn loopbaan en daaraan heb jij een positieve bijdrage geleverd. Het resultaat: een eigen bedrijf met goede vooruitzichten.”

Frank Keersmaekers

db consultancy: Albertusstraat 32, 5612 AD Vught Bel met db consultancy 073 - 684 02 41 E-mail db consultancyinfo@dbconsult.nl db consultancy Linkedin paginaLinkedIn KvK nr: 16086324 BTW nr: 8095.48.409.B01