Case studie: Kiezen voor kwaliteit

De baan als makelaar bedrijfsonroerend goed bij een groot makelaarskantoor is het beslist niet

De baan als makelaar bedrijfsonroerend goed bij een groot makelaarskantoor is het beslist niet. Na vier jaar weet Rianne - 31 jaar, hbo-opgeleid - dat absoluut zeker. Wat het voor haar wél is, daar heeft ze echter geen idee van. Ze is nog in loondienst wanneer ze een coachingstraject met db consultancy ingaat.

Waarom de makelaardij niet bij haar past, blijkt snel. Rianne heeft te weinig feeling voor compromissen en haalbaarheid; het spel van ‘loven en bieden’ ligt haar niet. Systematiseren, ordenen en analyseren: daar ligt haar kracht. Ze wil aantoonbare prestaties leveren waar ze zelf trots op kan zijn. Dat is een ambitie die je vaak bij ondernemers aantreft. Zoekend naar het geschikte werkveld komt ze uit bij kwaliteitsmanagement. Dat blijkt het helemaal te zijn. Na een fase van opleiding en opbouw maakt ze definitief de overstap. Ze gaat als zzp’er van start. Organisaties huren Rianne in om HKZ-certificeringen en andere certificeringstrajecten te (bege)leiden. Nu, twee jaar later, heeft ze een medewerker in dienst en blijft haar bedrijf groeien. De vele referenties op haar website bevestigen dat ze haar loopbaan de juiste wending heeft gegeven!
Overige case studies:

Carrièreswitch: intellectuele uitdaging: Ik wil weg, maar ik weet niet hoe.

Ineens blijk je veel méér te kunnen: Anita blijkt jaren onder haar niveau te hebben gewerkt.

Baanverlies biedt nieuw perspectief: Wat begint als pure noodzaak, eindigt als een geslaagde carrièreswitch.

db consultancy: Albertusstraat 32, 5612 AD Vught Bel met db consultancy 073 - 684 02 41 E-mail db consultancyinfo@dbconsult.nl db consultancy Linkedin paginaLinkedIn KvK nr: 16086324 BTW nr: 8095.48.409.B01